Spectacol înlocuit în programul "Săptămâna Altfel"

224
Spectacol înlocuit  în programul

Articole de la același autor

Conform agendei stabilite de conducerea Casei de Cultură din Constanța, în intervalul 7 - 10 aprilie, când va avea loc programul "Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", luni, 7 aprilie, Teatrul Luceafărul din Iași trebuia să prezinte spectacolul "D’ale lui Păcală". Din nefericire, ca urmare a îmbolnăvirii unor actori, spectacolul a fost înlocuit.
Așadar, luni, 7 aprilie, se va juca, de la orele 10-12 și 14, același mare spectacol de circ și iluzionism cu Andrei Teașcă și invitații lui, care este programat și joi, 10 aprilie. 
Vă reamintim că, marți, 8 aprilie, trupa de teatru "Clasa 9" prezintă premiera "Școala vieții", text inspirat de dramaturgia lui Neil Simon, de la orele 10-12 și 14, iar miercuri, 9 aprilie, de la aceleași ore 10-12 și 14, Teatrul "Jean Bart" din Tulcea prezintă "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale. 
Joi, 10 aprilie, de la orele 10-12 și 14, elevii de toate vârstele sunt așteptați la cel mai mare spectacol de magie, circ și iluzionism cu Andrei Teașcă și invitații lui. 
Biletele au preț unic de 13 lei, iar pentru mai multe informații și programări, puteți apela telefonul 0755.998.255. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde