Spectacol umanitar la Constanța: "Vă invităm să ne fiți alături ca împreună să ajutăm o artistă"

34653
Spectacol umanitar la Constanța:

Articole de la același autor


Joi, 29 februarie 2024, de la ora 19.00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" va găzdui un spectacol umanitar intitulat sugestiv "Împreună pentru Tița Barbu". Evenimentul este inițiat de Asociația Sol Maris. Vor participa numeroși artiști, iar Cuget Liber și Antena 3 sunt parteneri media ai acestui eveniment caritabil. Intrarea la spectacol se face în baza unei donații de minim 50 lei.


"Vă invităm să ne fiți alături ca împreună să ajutăm o altă artistă a cântecului popular!", se arată în mesajul postat în mediul online, de către organizatorii evenimentului, care ne îndeamnă la empatie:


"Când un seamăn de al tău este la ananghie, noi trebuie să îi fim alături, nu se știe cum și când, vom avea nevoie și noi. De aceea este bine să rămânem oameni. Sol Maris, alături de prietenii lor "artiștii" sunt trup și suflet cu Tita Asensio Barbu! Știu că, dacă am fi ținut cont de toți cei care își doreau să cânte, am fi bătut și Cartea Recordurilor, doar că, de data aceasta, ne-am oprit la acești minunați oameni! Vă invităm să ne fiți alături ca împreună să ajutăm o altă artistă a cântecului popular! Și ce poate fi mai minunat când nume sonore ca Mihai Trăistariu, Ionuț Galani, Mircea Cazan ne sunt alături! Doamne precum Elena Plătică, Ionela Maricaș, Rodica Nicoleta Șerban, Ana Maria Nicole care  ne vor încânta cu vocea lor. Cornel Oprea, Hari Gromoşteanu, Ionuț-Daniel Arămitu fac echipă bună impreună pentru colega lor, alte voci pe care Constanța le cunoaște. Prezentatorii noștri, oameni de radio și tv minunați Liliana Cazan și Ionuț Dulgheriu! Scenografia și inițiatorul principal al spectacolului Liliana Cornilă - Licor! Doar că nu o vom lăsa fără sa ne încânte cu vocea sa. Parteneri: Ara Sound ne asigură sonorizarea! Antena 3 Constanța si Cuget liber- parteneri media. Teatrul pentru copii și tineret Căluțul de mare ne asigură sala. Carmen Mardale, partenera noastră ne va  prezenta noile tendințe în modă, alături de 10 modele!", este mesajul organizatorilor din cadrul Asociației Sol Maris.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.283 secunde