Controale la BAIA MARE!

GARA, ÎNCHISĂ DE ANPC! Viaţa călătorilor este pusă în pericol

367
GARA, ÎNCHISĂ DE ANPC! Viaţa călătorilor este pusă în pericol - gara-1708759723.png

Articole de la același autor

Gara CFR din Baia Mare a fost închisă până la remedierea situației dezastruoase găsite de ANPC. Comisarii au efectuat un control după ce au primit mai multe sesizări din partea călătorilor oripilați de tot ceea ce trebuie să îndure zilnic.

Pereții de la ghișeele unde se vindeau bilete erau scorojiţi şi plini de igrasie și mucegai. Iar mirosul din interiorul clădirii cu greu poate fi suportat. Pentru folosirea toaletei, care se află şi ea în condiţii greu de descris, călătorii erau nevoiţi să plătească o taxă.

Potrivit antena3.ro, șeful Gării CFR Baia Mare ar fi refuzat să ofere orice declarație oficială despre acest subiect.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au dispus închiderea imediată a gării până când toate problemele vor fi rezolvate.

Ce sancţiuni au fost aplicate

"Ținând cont de neregulile constatate, echipa de control a aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum de 30.000 lei. Totodată, au fost dispuse măsurile complementare de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, aferentă zonelor care prezintă risc pentru consumatori și angajații proprii, existând culoare pentru achiziția de bilete", a anunţat Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Maramureș.



sursa foto: captura video euronews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4792 secunde