Ce a răspuns șeful Poliției de Frontieră, după fuga lui Cătălin Cherecheș

539
Ce a răspuns șeful Poliției de Frontieră, după fuga lui Cătălin Cherecheș - image20231125267104760victorstef-1701023768.jpg

Articole de la același autor

Victor Ștefan Ivașcu a declarat duminică, 26 noiembrie, la TVR, că momentan este șeful Poliției de Frontieră, dar a evitat să comenteze ce se va întâmpla zilele viitoare.


Întrebat la ieșirea din sediul Ministerului de Interne dacă mai este în funcție, el a răspuns: „Acuma, da”. Întrebat dacă va mai fi și luni șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu a răspuns că „nu ştiu, nu comentez“ și că „ne ocupăm să-i prindem pe fugari”.


Cosmin Andreica, preşedintele sindicatul EUROPOL, a afirmat că în acest caz sunt două posibilități. „Ori să renunțe domnul Ivașcu de bună voie și silit să plece pe o altă poziție, sau varianta doi, în situația în care domnul Ivașcu nu va accepta, nu se poate pune problema despre o răspundere disciplinară a șefului Poliției de Frontieră cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu cazul Cherecheș. Și atunci, mai mult ca sigur, vorbim despre situații de hărțuire, cu controale, cu o serie de verificări, lucru care probabil îl va determina de bună voie și silit de toată lumea să plece”, a spus Cosmin Andreica.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8337 secunde