A rămas înzăpezit cu mașina și a plecat pe jos spre casă. Salvat de polițiști, bărbatul a ajuns la spital

2584
A rămas înzăpezit cu mașina și a plecat pe jos spre casă. Salvat de polițiști, bărbatul a ajuns la spital - 61616155-1701025153.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost salvat de poliţiştii constănţeni după ce a rămas înzăpezit cu maşina, iar apoi a abandonat autoturismul şi a pornit pe jos pentru a încerca să ajungă acasă.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi duminică, prin apel la 112, cu privire la un bărbat, al cărui autoturism a rămas blocat în zona satului Culmea, se deplasează pe jos, în încercarea de a ajunge la domiciliu, notează ziare.com


“Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidu, sprijiniţi de poliţişti locali de la Poliţia Oraşului Ovidiu, au pornit în căutarea acestuia. Bărbatul a fost găsit, de poliţiştii locali, pe D.J. 228 şi transportat în siguranţă la sediul Poliţiei Ovidiu, unde colegii noştri au chemat o ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.


Poliţiştii au mai transmis că fac din nou un apel către constănţeni să rămână în locuinţe şi să nu se deplaseze decât dacă este absolut necesar.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0708 secunde