Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri și a violenței, în Mamaia și Năvodari

202
Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri și a violenței, în Mamaia și Năvodari - x-prevenire-pe-droguri-si-violen-1691058963.jpg
În perioada 1-2 august, polițiștiI din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane au acționat pentru prevenirea traficului și consumului de droguri și a faptelor comise cu violență. Activitățile s-au derulat în rândul turiștilor din stațiunea Mamaia și orașul Năvodari. Totodată, conducătorii auto au fost informați cu privire la prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora persoanele care conduc fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul unor persoane, vor fi condamnate la pedeapsa închisorii cu executare.

Pentru a vă bucura de o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă:

„Nu conduceți sub influența alcoolului sau a drogurilor! Și o cantitate infimă din aceste substanțe poate afecta capacitatea de a conduce vehiculul, iar o clipă de neatenție poate provoca o tragedie! Nu încurajaţi violenţa şi injuriile! Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor! Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi nu participaţi la manifestări agresive!”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4909 secunde