Acțiuni preventive pe plajele din Năvodari și Mamaia, pentru vacanțe fără incidente violente

403
Acțiuni preventive pe plajele din Năvodari și Mamaia, pentru vacanțe fără incidente violente - x-politisti-prevenire-navodari1-1690188952.jpg
În perioada 22-23 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Poliției orașului Năvodari și Poliției stațiunii Mamaia au acționat pentru prevenirea consumului de droguri și a faptelor cu violență, în rândul turiștilor prezenți în nordul litoralului. Activitățile de prevenire s-au desfășurat în stațiunile Mamaia și Năvodari. Polițiștii au purtat discuții cu turiștii, le-au adus la cunoștință prevederile legale care sancționează faptele comise cu violență și riscurile asociate consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Pentru a vă bucura de o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă: „Nu consumaţi substanţe interzise şi băuturi alcoolice! Efectele acestora sunt nocive pentru organism și vă influențează capacitatea de a lua decizii, inclusiv atunci când vă aflați la volan! Evitaţi, pe cât posibil, compania unor persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor! Dacă nu este cu putinţă, evitaţi orice conflict cu acestea! Evitaţi să circulaţi singuri la ore târzii sau prin locuri neiluminate ori puţin frecventate! Nu acceptați băuturi, medicamente sau țigarete din partea unor persoane necunoscute! Nu aveți cum să cunoașteți ce conțin produsele respective!”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.703 secunde