Polițiștii debutanți din IPJ Constanța, instruiți în folosirea armamentului din dotare și autoapărare

284

Articole de la același autor

În perioada 12-23 iunie, 32 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, încadrați recent, au participat la un modul de pregătire ce a avut ca scop instruirea acestora cu privire la executarea tragerii cu armamentul din dotare. După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire în domeniul autoapărării și al conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, polițiștii încadrați recent au absolvit acest modul de pregătire, care a cuprins o componentă teoretică și una practică, ce a constat în instruirea tactică și de folosire a armamentului din dotare.

Pregătirea practică a polițiștilor a fost realizată de intructori de tragere din cadrul Serviciului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pregătirea teretică a acestora, cu privire la legislația în domeniu, s-a desfășurat online, cu profesori de la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor "Nicolae Golescu" Slatina. Obiectivul acestui modul de pregătire a fost dezvoltarea capacităților și abilităților de folosire a armamentului, prin organizarea unor ședințe de instruire complexe, în cazul polițiștilor aflați la începutul carierei, pentru ca aceștia să devină profesioniști capabili să răspundă provocărilor din teren.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5322 secunde