Polițiștii, la „vânătoare” de prostituate, prin Constanța

200
Polițiștii, la „vânătoare” de prostituate, prin Constanța - x-prostituate-continuare-1679903847.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au continuat, și în noaptea de 25 spre 26 martie, acțiunile pentru depistarea persoanelor care întrețin relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani. Precum în noaptea anterioară, acțiunea a fost desfășurată în municipiul Constanța și a fost una „fructuoasă”. „Cu această ocazie, au fost întocmite trei dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat într-o parcare de pe aleea Mărgăritarelor, un bărbat, de 38 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 60 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În aceeași seară, în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 22 de ani, și o femeie, de 21 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Totodată, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat într-o parcare de pe strada Baba Novac un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 37 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 50 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.45 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 50 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3314 secunde