Activități preventive în Gara Constanța. Polițiștii au împărțit pliante cu mesajul: “Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri!”

259
Activități preventive în Gara Constanța. Polițiștii au împărțit pliante cu mesajul: “Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri!” - gara-3-1684245614.jpg

Articole de la același autor

La data de 16 mai a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județen de Poliție Transporturi Constanța, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive în Gara C.F.R. Constanța.


Acțiunile au fost derulate în rândul persoanelor aflate în proximitatea Gării CF.R. Constanța și s-au referit mai ales la riscul accidentelor produse prin electrocutare, în zona căilor ferate.


Pentru prevenirea unor astfel de fapte, polițiștii au distribuit, cu precădere în rândul tinerilor, afișe și pliante cu mesajul “Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri!”, cu recomandarea de a nu urca pe garniturile de tren sau locomotive, nici măcar pe cele staționate.


Totodată, polițiștii au derulat și acțiunile prevenire a furturilor de/din bagajele călătorilor, în zona stațiilor de cale ferată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5111 secunde