Sindicaliştii din Finanţele Publice, nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de muncă. Sediul Antifraudei Fiscale - pichetat!

2964

Articole de la același autor

La această oră, la sediul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Constanţa, are loc o acţiune de protest a personalului instituţiei.


Sindicaliştii din Finanţele Publice au recurs la pichetare nemulţumiţi fiind de nivelul de salarizare, dar şi de condiţiile de muncă.


Angajaţii din cadrul Ministerului Finanţelor şi-au exprimat în nenumărate rânduri problemele, dar, pentru că acestea au rămas nerezolvate, au decis să iniţieze, la nivel naţional, o serie de acţiuni de protest, pichetând sediile sistemului instituţional al Ministerului Finanţelor şi ANAF din Bucureşti şi din ţară.


"Astăzi am tras doar un semnal de alarmă asupra problemelor noastre. Dacă revendicările nu vor fi soluționate, vom recurge, după data de 18 mai, și la alte forme de protest, la marșuri și chiar la greva generală, variantă pe care bineînțeles nu ne-o dorim!", a declarat Liviu Toader, președintele Sindicatul Național Finanțe Publice - SindFISC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6522 secunde