APEL DISPERAT pentru GĂSIREA UNUI CĂLUGĂR DISPĂRUT pe DRUMUL dintre CONSTANȚA și IAȘI

54688
1
Familia unui călugăr care trebuia să ajungă la Mănăstirea „Sfântul Apostol Filip” din comuna constănțeană Adamclisi, dar a dispărut pe drum, cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea lui. Bărbatul a plecat pe 11 iulie din Iași, cu trenul, spre Constanța. Dar nu a mai ajuns. Familia acestuia face toate demersurile pentru găsirea lui.

„Pe data de 11 iulie, Gheorghe Miron sau părintele Pantelimon (este tatăl meu) a fost urcat în trenul Iași – Constanța, trebuia să coboare în Constanța și de acolo să ajungă la Mănăstirea Sf. Filip din comuna Adamclisi. Din păcate nu a mai ajuns. Vă rog din tot sufletul să distribuiți postarea, în speranța de a-l găsi. Sunați vă rog la numărul 0741685213, în cazul în care aveți detalii despre el. Este făcută și o sesizare la Poliția Iași”, este apelul transmis de fiica bărbatului, în mediul online.

„Tata are 1,65 metri, ochi albaștri, părul cărunt și lung prins în coadă, era îmbrăcat cu o bluză cu mânecă lungă, verde deschis, pantaloni de trening gri deschis și pantofi sport negru bleumarin, la mâna stângă îi lipsesc falangele de la degetele inelar și mijlociu”, sunt alte detalii oferite de fiica acestuia. 

Comentează știrea

Marian
10 august 2023
Detalii

Numarul de telefon din articol este gresit. Lipseste un numar.

Pagina a fost generata in 0.6371 secunde