Spectacole pentru cei mici, în atmosferă de sărbătoare

90
Spectacole pentru cei mici,  în atmosferă de sărbătoare - spectacolepentruceimici-1418747941.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 10, Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța a programat spectacolul dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, "Spărgătorul de nuci", în regia și scenariul lui Cristian Mitescu.

Duminică, 21 decembrie, în dublă reprezentație, de la ora 11 și ora 12.30, copiii vor fi părtași la un miracol: omul de zăpadă vorbește, ba chiar se și pornește cu pași vioi să aducă colindători și la căsuța celor doi harnici și simpatici bunici de la marginea satului. E zăpadă multă, dar bunicii o îndepărtează de pe cărarea pe care vor păși să colinde copiii.

Toți colindătorii sunt așteptați cu covrigi calzi și mere roșii. Și "Iată vin colindători" cu plugușor, cu sorcova, cu steaua, cu ursul, cu capra și cu bună seara. Răsună tot satul de glăscioarele lor și le umple inima de bucurie bunicilor, dar și jucăușului cățel pe care-l chea-mă… Cățel.

Într-o atmosferă rustică de sărbătoare, cu miros de cozonac, toate colindele copiilor dăruiesc bunicilor, dar și spectatorilor o emoție unică, binefăcătoare și caldă. Un spectacol cu păpuși pentru sărbătorile de iarnă, de Aneta Forna Christu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invitație la spectacolele Teatrului de Stat
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol pentru micii constănțeni
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Pentru tine, Dascăle!"
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Harap Alb" povestit  de Trupa Suflețel
Pagina a fost generata in 0.6437 secunde