Spectacole pentru copii, de ziua lor

176
Spectacole pentru copii, de ziua lor - festival-1495982609.jpg

Articole de la același autor

Ziua Internațională a Copilului va fi marcată de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" printr-o serie de reprezentații. Înainte de acestea, însă, ei participă, astăzi și mâine, la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de copii "Arlechino-Caravana Poveștilor" de la Brașov. Acolo, actorii constănțeni le prezintă celor mici spectacolul "Peter Pan", o adaptare după James Matthew Barrie, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu, scenografia, de Eugenia Tărășescu-Jianu, iar coregrafia, de Sergiu-Ionuț Anghel.

Apoi, în zilele de 31 mai și 1 iunie, teatrul va susține spectacole în deplasare cu ocazia Zilei Copilului. Miercuri, 31 mai, începând cu orele 9.00 și 10.30, spectacolul "O călătorie cu surprize" va fi susținut la Cernavodă, în cadrul Festivalului de teatru pentru copii și tineret organizat în această localitate, spectacol interactiv, de Aneta Forna Christu, adaptat etapei 3-10 ani.

Joi, 1 iunie, la ora 19.00, va avea loc, la Techirghiol, spectacolul "Cei trei purceluși", organizat în parteneriat cu CNR. Piesa poartă amprenta regizorului Gheorghe Balint, muzica este semnată de Dan Bălan, iar decorurile îi aparțin lui Adrian Drăguț. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4342 secunde