Primăria Constanța "sare" peste Ziua Copilului. A fost anulată procedura de atribuire a contractului

572
4
Primăria Constanța

Articole de la același autor

În timp ce în alte localități, șefii autorităților publice locale depun eforturi pentru ca cei mici să primească de ziua lor daruri precum tablete, cărți sau biciclete, la Constanța, administrația publică locală nu a reușit să organizeze, nici anul acesta, evenimente dedicate zilei de 1 Iunie.

Ziua Internațională a Copilului, ce se sărbătorește anual la data de 1 iunie, a devenit, din acest an, zi liberă legală pentru toți salariații, indiferent dacă sunt sau nu părinți. Cum nu toți părinții au posibilitatea să-i ducă pe cei mici în locuri speciale de joacă, mulți dintre ei așteptau, cu nerăbdare, manifestările ce urmau să fie organizate de Primăria Constanța, unde copiii ar fi urmat să se bucure cu adevărat de ziua lor.

Cu toate acestea, administrația publică locală din Constanța nu va mai organiza nici anul acesta evenimente publice pentru a sărbători prichindeii de "Ziua Internațională a Copilului".

De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Primăria Constanța intenționează să organizeze evenimente de 1 Iunie, însă planurile nu sunt concretizate.

"La procedura de selecție și evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanțare nerambursabilă în vederea organizării și derulării proiectului «Ziua Copilului 2017», până la data și ora limită de depunere a ofertelor, respectiv 02.05.2017, ora 16.00, a fost depusă o singură ofertă, de către ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG. Având în vedere prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de selecție a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanțare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general «Ziua Copilului 2017», a fost anulată", este informația transmisă de Primăria Constanța.

Luna trecută, reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că intenționează să organizeze diverse evenimente pentru cei mici, motiv pentru care au decis să se pregătească din timp.

Drept urmare, administrația publică locală a demarat procedura de selecție a unor proiecte nonprofit de interes general din domeniile cultural, sportiv, tineret și social pentru atribuirea unui contract de finanțare nerambursabilă ce viza proiectul "Ziua Copilului 2017".

Pentru organizarea și desfășurarea evenimentului de care urma să se bucure copiii constănțenilor, Primăria Constanța alocase din fonduri proprii 150.000 de lei.

Dacă promisiunile ar fi fost duse la capăt, cei mici ar fi avut parte de spectacole de magie și teatru, dar și locuri de joacă gonflabile special amenajate pentru ei. În plus, urma să fie amenajate ateliere de creație și să se organizeze jocuri și concursuri de karaoke sau desene pe asfalt. Totodată, sărbătoriții acelei zile ar fi putut lua lecții de dans de la profesioniști. Locațiile unde urmau să se desfășoare evenimentele ar fi fost în toate punctele cunoscute de constănțeni ca "Țara Piticilor". 

Comentează știrea

Gica
17 mai 2017
propunere:

organizati ziua ,,minoritatilor asistate social,,.sau ziua pensionarilor!Uite,vezi,bucurestenii aveau,,Vanghelionul,,la noi drogatul nr 1 mazarica n-a mai rezistat sa faca si el macar o caruta cu mititei,zaibar si mamaliguta pentru iubitii lui alegatori,pensionarii si tiganii din ,,micul vatican,,.De copii se ocupa familiile lor cum e normal,dar,multumim don.primar,va pasa de viitor!

Ivana Pehlivana
17 mai 2017
Rusine!

Domnule primar, nu mai promiteti marea cu sarea, nu va mai aratati balena in chiuveta, nu va mai ascutiti dintii de soarec, ca si asa e plin orasul de gunoaie si sobolani, lasati-o mai moale! Ca deh!chelului tichie de margaritar ii trebuie! Nu vom fi niciodata la nivel european, indiferent cat va dati grande pe mosia lu'taticu Mazare! Decat sa le dati copiilor pachete cu biscuiti si bomboane expirate, ca deh!copiii Urbei merita to ce e mai "bun", vedeti-va de amantlâcurile obisnuite! Lasa-ne! Lasa-ne!

Tarzan
25 mai 2017
Fagadau=Fatalau

Avem cea mai proasta administratie locala din ultimii 20 de ani , nici cei dinainte nu au fost mai gospodari, dar nu au mutilat orasul Constanta si nu au divizat cetatenii in tabere adverse , pensionari vs. restul orasului. Nenorocitul de Mazare si cei care ii succed , au condus orasul dupa dictonul "dezbina si praduieste", ajungandu-se la o inconstienta manageriala si o vandalizare permanenta a orasului. Daca pentru Fatalau, copii nu reprezinta voturi, deci nu au nici o importanta, de ce ne mai miram ca se depopuleaza Romania si viitorul este sub semnul intrebarii. Sa-ti fie rusine slugoi pesedist, incompetent, lipsit de transparenta si foarte prost la capitolul comunicare. (Municipiul Constanta , are anul acesta unul dintre cele mai mare buget din istoria sa)

gogu
1 iunie 2017
rasplata

constantenii primesc ce au votat: dupa si rasplata! adica un cacat!

Pagina a fost generata in 1.4601 secunde