Spectacolele săptămânii, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare"

221
Spectacolele săptămânii, la Teatrul  pentru Copii și Tineret

Articole recomandate

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" îi invită pe cei mici să intre în lumea poveștilor și să se lase purtați de frumos și de mister.

Marți, 2 aprilie, de la ora 10.00, micuții pot face cunoștință cu simpaticul elefănțel Bombo, în cadrul spectacolului "Elefănțelul curios". Povestea lui Rudyard Kipling este pusă în scenă de Cristian Mitescu, care a realizat și scenariul, scenografia aparținând Eugeniei Tărășescu-Jianu. Coregrafia îi aparține lui Ionuț Sergiu Anghel, muzica lui Viorel Andrinoiu, iar din distribuție fac parte Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.

Zilele de miercuri, 3 aprilie, joi , 4 aprilie, și vineri, 5 aprilie, incită micuții, de la ora 10.00, cu o adaptare neconvențională, dar plină de sensibilitate și profesionalism, după minunatul basm al lui Hans Christian Andersen "Lebedele". Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia - Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica - Alexandru Berehoi, coregrafia - Sergiu Ionuț Anghel. Din distribuție fac parte Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi.

Ziua de sâmbătă ne rezervă, de la ora 10.00, un concurs de recitări de poezii pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, cu titlul "O poveste într-o poezie". Actorul coordonator este Rovena Paraschivoi.

Duminică, 7 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, se anunță spectacolul "Pisica doldora de bani și nepoțeii ei orfani", o adaptare după S. Marsak. Spectacolul este regizat de Mc Ranin și Lică Gherghilescu, muzica coordonată de Dumitru Lupu, iar din distribuție fac parte Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Alina Manțu, Tiberiu Roșu și Clara Ghiuvelechian.

Madlena CĂLUGĂREANU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5573 secunde