Spectacolul „Punguța cu doi bani” are o morală foarte clară

368
Spectacolul „Punguța cu doi bani” are o morală foarte clară - punguta-1617033230.jpg

Articole de la același autor

Spectacolul „Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă va putea fi vizionat duminică, 4 aprilie, ora 11.00, online, pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”. Acesta are o durată de 50 de minute și se adresează micuților cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia poartă amprenta binecunoscutei Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar coregrafia, Olimpiei Iordache.

Din distribuție fac parte: Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Ion Ciolan.

„Punguța cu doi bani” este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă bine cunoscutul proverb „Ce ți-e nu-ți place, altuia nu-i face”. Altfel spus, cei mai mici spectatori vor avea în fața ochilor o poveste tradițională și un joc actoricesc de excepție. Toate acestea vor fi îmbinate cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști.

Concluzia? Artiștii constănțeni sunt convinși că toți copiii se vor distra de minune urmărind povestea cu o morală clară, cu moșul ce avea un cocoș și baba o găină. Cocoșul, supărat că moșul tot îl bătea, că nu îi era de nici un folos, a plecat dezamăgit în lume. El trece printr-o grămadă de peripeții, totul pentru o punguță cu doi bani, găsită pe drum.

În final, ambițiosul cocoș îi aduce bătrânului său o grămadă de galbeni și multe animale, făcându-l extrem de bogat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde