Spectacolul "Tartuffe", în aprilie, la Casa de Cultură Constanța

644
Directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, le-a mai pregătit constănțenilor un alt moment special: spectacolul "Tartuffe", în regia lui Andrei Belgrader, care va avea loc în preajma Paștelui. Spectacolul, care a avut premiera în toamna anului trecut, la Teatrul Național București, îi va aduce pe scena din Constanța pe Horațiu Mălăele, Alexandru Georgescu, Ana Ciontea, Simona Bondoc, Magda Catone, Daniel Badale, Silviu Biriș, Marius Rizea, Simona Popescu, ș.a.
Până atunci, constănțenii vor putea viziona, la Casa de Cultură, spectacolul "Desculț în parc", care va fi prezentat luni, 15 februarie, ora 19. Regizat de Ștefan Bănică Jr., spectacolul este o comedie de succes, bazat pe un text scris de Neil Simon. Din distribuție vor face parte: Ștefan Bănică Jr., Mitică Popescu, Oana Ioachim, Bogdan Tudor și Ileana Cernat. Pentru acest spectacol, directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, face o reducere de 50 la sută elevilor, studenților, pensionarilor și șomerilor. Astfel, ei vor putea intra câte doi pe un singur bilet, al cărui preț este fie de 60, fie de 80 lei.
Un alt spectacol care aduce în fața constănțenilor nume cunoscute va avea loc pe 15 martie - "Egoistul", după Jean Anouilh, în regia lui Radu Beligan. Ajuns la vârsta de 91 de ani, pe regizorul piesei îl vom regăsi și în ipostaza de actor, evoluând alături de Damian Crâșmaru, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sandală Toma, Tomi Cristin, Cestonia Postelnicu, Medeea Marinescu, Mihai Miculescu, Lamia Beligan și Silviu Biriș. Prețurile biletelor sunt de 70 și 80 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Stire din Cultură-Educație : "La plăcinte înainte…"
Pagina a fost generata in 1.8444 secunde