SRI caută candidați pentru admitere

827
1
SRI caută candidați pentru admitere - sri-1358181524.jpg
Academia Națională de Infor-mații "Mihai Viteazul" organizează, în sesiunea iulie 2013, concurs de admitere, la Facultatea de Informații, pentru specializările: "Psihologie-informații" și "Studii de securitate și informații". Înscrierea candidaților se desfășoară până pe data de 15 februarie.


Durata studiilor este de trei ani de zile, iar concursul de admitere se va desfășura între 22 și 26 iulie.

Locurile scoase la concurs sunt: specializarea "Psihologie-informații" - 20 locuri (12 băieți și opt fete); specializarea "Studii de securitate și informații" - 10 locuri (șase băieți și patru fete).

Pe durata studiilor, candidații declarați "Admis" vor avea calitatea de student al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul", din momentul înmatriculării în anul I de studii universitare de licență până la data absolvirii.

Pentru a dobândi calitatea de ofițer de informații și competențele necesare exercitării atribuțiilor pro-fesionale este necesară continuarea pregătirii universitare în cadrul unui program universitar de master profesional dedicat, organizat de Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul". 


Comentează știrea

geo
15 ianuarie 2013
discriminare

(12 băieți și opt fete) de ce asa? si nu cei mai buni sa intre?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5055 secunde