stART la burse private pentru elevii artiști

237
1
stART la burse private pentru elevii artiști - burseprivate-1442762787.jpg

Articole de la același autor

Asociația Școala de Valori imple-mentează, în acest an școlar, a doua ediție a programului stART de burse private prin care să susțină tinerele talente ale României. Programul se adresează adolescenților care au vârsta între 14 și 18 ani inclusiv și își desfășoară activi-tatea artistică, gen desen, pictură, muzică, în liceele și colegiile de artă și palatele copiilor.

În urma analizării de către un juriu a dosarului de aplicare, un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 2.200 lei pentru aplicanții la secțiunea desen sau pictură și 4.400 lei pentru aplicanții de la secțiunea muzică.

Sprijinul financiar se oferă pentru achiziționarea de materiale ori pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru participarea la concursuri internaționale și naționale, expoziții și concerte chiar și la acoperirea taxelor de participare la cursuri de specializare - perfecționare.

De implementarea acestei benefice oferte se ocupă prof. Marinela Mrejeru, inspector pentru activități extrașcolare.

Precizăm că, în anul școlar anterior, a beneficiat de bursă eleva Anisia Călin, de la specializarea Artă monumentală, a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța. 

Comentează știrea

laudabila initiativa!
21 septembrie 2015
Elevii talentati trebuie sprijiniti

Cu toata dragostea, dar anul trecut DOAR UN ELEV a primit aceasta bursa? Poate anul asta vor fi mai multi! Le tinem pumnii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7029 secunde