Studenții la Drept, parteneri în campaniile Poliției Rutiere

144
Studenții la Drept, parteneri în campaniile Poliției Rutiere - studentiiladrept-1434997116.jpg

Articole recomandate

Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Constanța - Serviciul Rutier, lansează Campania "Somnul la volan un pericol real!", care are ca scop informarea și conștientizarea atitudinilor respon-sabile în traficul rutier de către conducătorii auto și reducerea riscurilor producerii accidentelor de circulație. 


Evenimentul va debuta astăzi la sediul Serviciului Rutier Constanța și va continua cu distribuirea materialelor informative participanților la trafic în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia. În perioada iunie - sep-tembrie 2015, vor fi distribuite peste 10.000 de materiale promoționale, respectiv brelocuri, flyere, odorizante cu mesajul campaniei. Publicul țintă al campaniei îl constituie turiștii ajunși pe litoral în vacanță.


Campania face parte din acțiunile practice ale specializării Poliție Locală din cadrul Facultății de Drept și Administrație Publică, a Universității "Ovidius", și din cadrul acțiunilor specifice derulate pe perioada sezonului estival 2015 de către Serviciul Rutier Constanța. 


Aceasta vizează atât prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauză conducerea autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, cât și res-ponsabilizarea și informarea stu-denților referitor la aspectele legale privind siguranța traficului, fiind susținută și de alte organizații din mediul public și privat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde