Târgul Gaudeamus își desemnează premianții

121
Târgul Gaudeamus  își desemnează premianții - gaudeamus1-1408286001.jpg
Astăzi, o dată cu decernarea trofeelor celei de-a șasea ediții, se încheie Târgul GAUDEAMUS Constanța, ediția 2014, eveniment ce a stârnit interesul a peste 5.000 de vizitatori.


Evenimentul, organizat de Radio România - Centrul Cultural Media Radio România și Radio România Constanța s-a bucurat de o primire călduroasă din partea publicului constănțean și a turiștilor prezenți pe Litoral, chiar dacă nu s-a mai aflat în epicentrul vacanțelor, pe faleza din Mamaia, în vecinătatea Vilei nr. 1.


Aseară, târziu au fost aduse și ultimele donații din cadrul Campaniei de donații "Cărțile se întorc acasă", inițiată și derulată de Radio România. Fondul de carte strâns va avea ca destinație biblioteca Liceului Tehnic "I. C. Brătianu" din comuna Nicolae Bălcescu. Și astăzi GAUDEAMUS îi așteaptă pe toți iubitorii de carte la City Park Mall, urmând ca de la ora 18 să aibă loc ceremonia de decernare a trofeelor ediției, res-pectiv Trofeele GAUDEAMUS, acordate editurilor și Cea mai râvnită carte a Târgului, decernate prin votul publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite vizitatorilor pe întreg parcursul târgului, Trofeele Presei - decernate jurnaliștilor pe secțiunile publicații (print/online), radio și TV, tot prin votul publicului; Premiul Miss Lectura, acordat celei mai frumoase cititoare prezente la Târg, de către organizator și Marele Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, constând într-un smartphone Nokia Lumia 520.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2189 secunde