Tehnologie de ultimă generație pentru elevii Liceului Internațional de Informatică

605
Tehnologie de ultimă generație pentru elevii Liceului Internațional de Informatică - ichc-1591976175.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă pandemia Covid-19 a bulversat sistemul educativ din întreaga lume, șocul izolării nu a fost resimțit chiar atât de puternic în cazul elevilor Liceului Internațional de Informatică din Constanța.

Conducerea instituției s-a mișcat rapid, iar cursurile au continuat în format online, pentru că liceul a investit mult în tehnologie de ultimă generație.

"Liceul dispune de săli de clasă inteligente și laboratoare dotate cu echipament didactic modern, cu tehnologie de ultimă generație (tablă interactivă SMART BOARD, SMART PANEL etc.), laboratorul IT fiind dotat cu 20 de iMac-uri 4K cu ultima versiune a sistemului de operare macOS Catalina, pe care se dezvoltă aplicații pentru telefoane mobile precum iPhone și Android, dezvoltarea jocurilor pe calculator în mediul Unity și Machine Learning.

Programarea de bază se face în C/C++, urmând limbajele Java, JavaScript, Python 3, C#, iar elevii sunt provocați să studieze într-un mod interactiv, fiind conectați în permanență unii cu alții.

Aceste facilități oferă posibilitatea elevilor de a lucra cu materiale audio și video în scopuri educative - vizualizarea online a diferitelor informații studiate anterior, fapt care generează o creștere semnificativă a interesului față de metodele interactive de predare", a declarat directorul Liceului Internațional de Informatică Constanța, prof. Murat Agce. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4693 secunde