Terorismul, refugiații și siguranța pe internet, dezbătute de studenți și elevi

199
1

Articole de la același autor

Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității "Ovidius" din Constanța a găzduit, pentru prima dată, evenimentul Model United Nations (MUN), o simulare academică a întâlnirilor din cadrul ONU, în care delegați ai statelor membre dezbat probleme de actualitate. 


Conferința a fost organizată de UN Youth Association of Romania, filiala Constanța și a beneficiat de un real sprijin din partea profesorilor, care s-au implicat în buna desfășurare a eveni-mentului. 


Subiectele abordate la CTAMUN 2016 au fost terorismul, refugiații și siguranța oferită de internet. Con-stanța s-a dovedit a fi locul potrivit pentru această tematică, dar și pentru asigurarea unei continuități a proiec-telor de acest tip. 


Pe parcursul celor trei zile, studenții și elevii de liceu, veniți atât din țară, cât și din străinătate, s-au implicat activ. Intervențiile lor au acoperit toate subiectele pe care conferința și le-a propus, iar rezoluția adoptată este dovada succesului dezbaterilor oferite de către delegați. 


Datorită rezultatelor pozitive ale acestui eveniment, organizatorii și-au propus să realizeze o nouă ediție a CTAMUN anul viitor. 


Comentează știrea

adevar
27 aprilie 2016
adevar

Romania este infern

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4492 secunde