Aerobicii constănțeni au dominat întrecerile de la Borovets

990
1
Aerobicii constănțeni au dominat întrecerile de la Borovets - gimnastii-1461694967.jpg

Articole de la același autor

În perioada 22-24 aprilie, la Borovets (Bulgaria), a avut loc o nouă ediție a Concursului Internațional Open de gimnastică aerobică. La startul competiției, au fost prezenți aproximativ 400 de sportivi din 25 de țări din toate colțurile lumii. Printre aceștia, au fost prezente și echipa națională a României, Clubul Sportiv Farul Constanța și UNEFS București. 


Echipa națională de gimnastică aerobică a României a reușit să își pună amprenta asupra competiției, izbutind să obțină patru medalii, dintre care două de aur. Antrenoarea Maria Fumea a apelat pentru această competiție la patru sportivi legitimați la CS Farul Constanța, iar aceștia nu au dezamăgit: Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu și Dacian Barna. 


Duetul format din Lavinia Panaete și Dacian Barna a ocupat prima poziție la seniori, în proba pentru perechi. În cadrul aceleiași probe, Bianca Gorgovan și Lucian Săvulescu au încheiat pe un meritoriu loc trei. Trio-ul format din Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu și Dacian Barna a fost cea mai bună echipă în proba de trio, iar singura medalie obținută la individual seniori a fost cucerită de Bianca Gorgovan, care a încheiat competiția pe locul secund. 


Nici micuții gimnaști de la CS Farul Constanța, pregătiți de Cristiana Spînu, Cristina Dulgheroiu și coregrafa Nicoleta Dendiu, nu s-au lăsat mai prejos, rezultatele obținute de ei fiind la nivelul celor reușite de lotul național. 


Proba individuală masculină pentru juniori 1 a fost câștigată de Ștefan Huștea, iar la feminin, Lorena Jinga a obținut medalia de argint. Echipa format din Alexandru Scînteie, Eduard Costache, Andrei Popa, Leonard Manta și Andrei Răducanu s-a clasat pe poziția întâi la categoria grupuri, juniori 2. Ioana Calenici și Alexandru Scînteie au cules laurii probei pentru perechi, juniori 2. Duel "farist" în proba de individual, juniori 2, unde Leonard Mantea a obținut medalia de aur chiar în fața colegului său Andrei Popa, care a fost nevoit să se mulțumească cu medalia de argint. 


Comentează știrea

sjiGEGMKBSInltAMABL
6 decembrie 2016
jJCFogWtjxNzEEdmDU

U4A2Wq oyvdlmojfsjz, [url=http://fbybmynfltnh.com/]fbybmynfltnh[/url], [link=http://ytdlhnkwbovl.com/]ytdlhnkwbovl[/link], http://jwwakvkepvil.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5458 secunde