Rezultate excelente pentru luptătorii constănțeni la memorialul "Victor Popescu"

347
3
Rezultate excelente pentru luptătorii constănțeni la memorialul

Articole de la același autor

CS Farul Constanța a participat, în week-end, alături de alte 15 cluburi din țară, la memorialul de lupte greco-romane "Victor Popescu", ediția a II-a, ce s-a disputat la Giurgiu, competiția fiind destinată grupelor de cadeți, juniori și copii. Antrenorul Grigore Gheorghe a deplasat la această competiție 13 sportivi și a obținut 12 medalii, patru de aur, trei de argint și cinci de bronz.


Medalii de aur au reușit să câștige: Andrei Alexe (38 kg, copii 1), Minur Pîrvu (50 kg, cadeți), Andreas Athanasopoulos (58 kg, cadeți) și Nicolae Boantă (74 kg, juniori). 


Pe locul doi s-au clasat Georgică Lahman (35 kg, copii ll), Ionuț Crăciun (46 kg, copii ll) și George Boantă (74 kg, juniori). 


Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Andrei Stan (35 kg, copii lll), Onur Pîrvu (26 kg, copii lll), Andrei Asăndulesei (60 kg, copii l), Alexandru Ferăscu (58 kg, cadeți) și Ștefan Dodiș (42 kg, copii l).


Singurul care nu a reușit să obțină medalie a fost Alexandru Blându (32 kg, copii mici) care a participat la prima sa competiție, fiind începător.


"Sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile, mă interesau foarte mult evoluțiile lui Alexe și a lui Athanasopoulos deoarece se pregătesc pentru Campionatul Național de cadeți, la lupte greco-romane. Au reușit să se impună și asta ne dă speranțe în obținerea unor medalii pe viitor. Și de Blându sunt mulțumit. Chiar dacă este începător, este un copil care promite mult și în care am încredere", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Grigore Gheorghe.


Comentează știrea

JNdOJdxCvsswdD
8 decembrie 2016
oeZlyEkuHWBKa

wboK4I vnffyjjawlpf, [url=http://thntnkfzicgc.com/]thntnkfzicgc[/url], [link=http://yvgjxlbfydvj.com/]yvgjxlbfydvj[/link], http://arqueyliqhqq.com/

Billybum
5 iunie 2017
luqj46bp

wh0cd5532545 amoxil pills

Billybum
25 iulie 2017
csvh07gl

wh0cd525437 advair lipitor generic zoloft cheap viagra buy celebrex atenolol 50 mg tablets

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6826 secunde