Trei licee cu promovabilitate ZERO

468
1
Trei licee cu promovabilitate ZERO - bac-1373321115.jpg

Articole de la același autor

Ieri, după aflarea rezultatelor, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut publice procentele de promovabilitate pe unități de învățământ, ocazie cu care am aflat că în trei licee nici un elev nu a promovat.

La Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna din cei opt elevi doi au fost eliminați restul respinși. La Liceul Tehnologic "Radu Prișcu" din Dobromir, din șapte elevi unul a absentat restul nu au promovat, iar la Liceul Tehnologic "I.C. Brătianu" din Nicolae Bălcescu din 14 candidați înscriși, 11 au absentat și trei nu au promovat. 

Alte 35 de unități au înregistrat promovabilitate sub 50%.

Surprinzător, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", cu 99,04%, a fost detronat în topul promovabilității de Liceul Teoretic "Traian", care a înregistrat 99,39% promovabilitate. Urmează, evident, Liceul Teoretic "Ovidius" cu 99%, Colegiul Național de Arte "Regina Maria" - 98,97%, Colegiul Național "Mihai Eminescu" - 98,73%, 

Tot în categoria recorduri se află și Liceul "C.A. Rosetti", pentru că din 275 de candidați doar 42 au promovat, la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca" din 85 de candidați doar opt au promovat.

În timp ce la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova promovabilitatea s-a situat în top la 97,85%, din cei 90 de candidați de la Liceul Tehnologic "Carsium", doar doi au promovat.

Comentează știrea

Dumnezeu
9 iulie 2013
B.A.C

Daca ar fi sa se ia bacul 100% serios, fara copiat, pile si meditatii, doar pe munca individuala, atunci ati fi surprinsi ca topul listelor ar fi rasturnat! :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7357 secunde