Trofeul "Lanțul mânuțelor fericite" a ajuns la Medgidia

246
Trofeul

Articole de la același autor

În ediția de ieri scriam despre isprava echipei de la Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir", care a câștigat un trofeu în cadrul activităților desfășurate în cea de-a doua ediție a proiectului educativ de promovare a sănătății în mediul educațional.


Echipa Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, coordo-nată de prof. Gina Șerban, a participat în anul școlar 2014-2015 la activitățile derulate în cadrul proiectului județean "Lanțul mâ-nuțelor fericite", adjudecându-și trofeul la secțiunea licee. Elevii și profesorii implicați au derulat acțiuni de informare pe temele pro-puse de coordonatorii proiectului, precum Hepatita A, TBC, acordare primului ajutor. Ca urmare a acestor informări, elevii LTNB au realizat lucrări deosebite (desene, pliante, afișe, poezii, ghicitori, povești) și chiar scenete și dansuri tematice. 


Elevii din Medgidia au fost prezenți la festivitatea de premiere cu sceneta realizată pe tema "Hepatita A", inter-pretată de elevii Gabriela Maciac, Bianca Moise, Dalia Stere, Andrei Echimescu; coordonator prof. Gina Șerban, precum și cu dansul tematic "Bacilul Koch", interpretat de elevii Alexandra Chirchiboi, Ciprian Chiriac, Mete Abduraman, Ibram Erman, Aleodor Oprea, Alexandra Ion; coordonator prof. Ionela Răduț. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6757 secunde