Trupa constănțeană GRINDER concertează în Club Phoenix

244
Trupa constănțeană GRINDER concertează în Club Phoenix - xconcertgrinder-1667564371.jpeg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 21, publicul iubitor de muzică metal este așteptat în Club Phoenix, la un concert susținut de tânăra trupă underground din Constanța – Grinder.

Formată din patru tineri cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani ale căror viziuni se opun, prin muzică, lumii stereotipice din perioada modernă, Grinder a luat ființă în anul 2019. „Ne-am expus și ne expunem, în continuare, mentalitatea în melodiile pe care dorim să le împărtășim cu un public cât mai larg. Muzica metal înseamnă pentru noi energie, iar energia noastră este menită să ajungă la voi. Atmosfera creată pe scenă îi permite acestui dinamism să se dezvolte în ceea ce ne aduce mai aproape de voi.

Am avut ocazia să concertăm în Constanța, Vama Veche, Argeș și Prahova, creând o legătură foarte strânsă cu publicul care constituie obiectul motivației noastre.

Încă de la început, ne-am aflat în căutarea unui stil propriu, a unei amprente care să ne definească, experimentând mereu, ghidați de sentiment. Continuăm să căutam acel sound, fapt ce poate fi observat în piesele noastre.

Muzica noastră este puternic influențată de alte formații precum Sepultura, Crowbar, Down, Gojira și Slayer. În momentul de față, lucrăm la melodiile care urmează să apară pe primul nostru album și continuăm să ne pregătim pentru viitoarele concerte.

Într-o lume care decade, ne găsim salvarea în muzică. Come join us!”, este mesajul celor de la Grinder.
Intrarea este liberă!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3477 secunde