Trupa constănțeană „Praf de stele”, selectată la Festivalul național de teatru tânăr

298
Trupa constănțeană „Praf de stele”, selectată la Festivalul național de teatru tânăr - trupa-1651312802.jpg
În perioada 15-22 august, va avea loc o nouă ediție a Festivalului național de teatru tânăr, organizat de „Ideo Ideis”.

După ce anul trecut a fost găzduit de Constanța, în vara lui 2022 a venit rândul Alexandriei să devină polul inspirației culturale

O sărbătoare dedicată trupelor de teatru de adolescenți, la care au fost selectate doar nouă din 27 de trupe înscrise, între care și trupa constănțeană „Praf de stele”.

Festivalul își propune să celebreze și să amplifice explorările pe care le-ai început în trupa de teatru, printr-o serie de ateliere care te aduc mai aproape de sine și de colegii tăi de generație, și printr-un program de evenimente care să te inspire despre locul tău în cultură și societatea mai largă.

Timp de patru zile, trupa ta va fi ghidată de un trainer printr-o serie de exerciții inspirate din arta actorului, în care jocul se împletește cu lecții despre potențialul vostru creativ.

Ateliere de dans/film create de artiști referință din fiecare domeniu vă completează experiența de învățare și vă provoacă curiozitatea artistică către alte domenii alăturate teatrului.

Programul de ateliere e întregit printr-o serie de întâlniri cu idei culturale diverse, sub formă de talk-uri, proiecții și mentorat, care vor oferi context experienței tale creative și lentile noi de raportare la artă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5418 secunde