Trupa "Micul Prinț", răsplătită pentru devotament

586
Nouă elevi de excepție din Constanța, dintre care șase elevi de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", vor participa, la invitația IRSCA Gifted Education, la o tabără de educație prin experiență sau educație prin aventură ce se desfășoară la Straja, în județul Hunedoara. Ei se vor alătura celorlalți copii din București, Brașov, Mureș, Hunedoara, Cluj, care au fost aleși probabil pe aceleași criterii: supradotare și talent. De altfel, IRSCA Gifted Education oferă, cu sprijinul sponsorilor care doresc să rămână anonimi, o tabără de 45 de locuri pentru copiii români supradotați și talentați, în perioada 20-25 iulie.
"Am considerat oportun să oferim această tabără copiilor care, prin noblețea lor sufletească și sensibilitatea lor artistică, au reușit să impresioneze un public larg în cadrul reprezentațiilor umanitare cu «Vrăjitorul din Oz», membrilor trupei de teatru pentru copii «Micul Prinț» de la CNA «Regina Maria». Considerăm acest cadou o ocazie de a încuraja și întări idealurile copiilor, de a le oferi un cadru mai larg de manifestare, de a le face cunoscută povestea și inițiativa", ne-au declarat reprezentanții IRSCA.
Tabăra de la Straja este deja cunoscută în mediul școlar, datorită programelor interesante propuse elevilor, dar și adulților, fiind derulată încă din anul 1999 de Fundația Noi Orizonturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8206 secunde