X

Turneul aniversar Al Bano, 80 de ani de viață, ajunge și în România

342
Turneul aniversar Al Bano, 80 de ani de viață, ajunge și în România - albano-1676375601.jpg
Al Bano, legendarul artist care conferă muzicii italiene o savoare aparte, revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață în concertul - eveniment „AL BANO & SIMFONICO.

Concertul face parte din cadrul turneului aniversar și va fi prezentat admiratorilor din țara noastră pe 27 mai, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00. 

Acompaniat de Valahia Symphony Orchestra sub bagheta maestrului dirijor Alterisio Paoletti, Al Bano va cuceri audiența cu un repertoriu variat ce va cuprinde cele mai aplaudate melodii. De la celebra piesă de debut „Nel sole” la seria refrenelor nostalgice precum, „Felicita”, „Ci sara”, „Sempre sempre”, „Liberta” sau ale altor titluri de rezonanță, concertul de la București va fi completat cu momente muzicale susținute de invitați speciali.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe Iabilet.ro, din rețeaua magazinelor partenere Iabilet.ro și de la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.1 – 375 lei, Cat.2 – 295 lei, Cat.3 – 225 lei și Cat.4 – 155 lei.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6615 secunde