Ultimele pregătiri pentru Bacalaureatul de toamnă

351
Ultimele pregătiri pentru Bacalaureatul de toamnă - ultimelepregatiri-1471540488.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 10, în sala mare a Palatului Copiilor Constanța, se va desfășura ședința publică pentru tragerea la sorți a vice-președinților și cadrelor didactice care vor face parte din comisiile din centrele de examen și din centrele zonale de evaluare - bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2016. 


La această ședință, au fost invitați să participe reprezentanți ai elevilor, părinților, societății civile și ai sindicatelor din învățământ. 


Reamintim că, pentru a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2016, sesiunea august-septembrie, s-au înscris 1.675 de absolvenți ai claselor a XII-a/XIII-a, 1.061 dintre aceștia aparținând seriei curente.


În cele șase centre din județul Constanța se vor organiza probele scrise, care debutează luni, 22 august, cu proba la Limba și literatura română-proba E)a), și continuă miercuri, 24 august, cu proba obligatorie a profilului proba E)c), vineri, 26 august, fiind programată proba la alegere a profilului și specializării - proba E)d). 


După cum ne informează Inspectoratul Școlar Județean, pentru proba E)b) - Limba și literatura maternă, din data de 23 august, nu s-a înscris niciun candidat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2808 secunde