UMC, la ceas aniversar. Universitatea împlinește 28 de ani de la înființare

245
1
UMC, la ceas aniversar. Universitatea  împlinește 28 de ani de la înființare - umc9-1517852503.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) sărbătorește, astăzi, 6 februarie, începând cu ora 16.00, nici mai mult, nici mai puțin de 28 de ani de la înființare.

Potrivit rectorului instituției, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait, evenimentul va fi marcat împreună cu numeroși invitați - studenți și cadre didactice, reprezentanți ai autorităților locale, parteneri și colaboratori locali, precum și foști absolvenți.

"Aniversarea celor 28 de ani reprezintă, deopotrivă, un moment de bilanț și de conturare a dezideratelor și strategiilor pentru viitor. În toți acești ani, Universitatea Maritimă din Constanța a făcut eforturi permanente pentru a rămâne conectată la realitatea economică națională și internațională, pentru a achiziționa echipamente de ultimă generație menite să asigure pregătirea teoretică și practică a studenților și a personalului navigant sau pentru a-și actualiza planurile de învățământ în conformitate cu dinamica pieței muncii. Nivelul înalt de pregătire al studenților noștri se certifică prin numărul mare de absolvenți care reușesc să obțină locuri de muncă în domeniul în care s-au instruit", a declarat rectorul Panait. 

Comentează știrea

Marinar
6 februarie 2018
DNA, poate-l ia

si pe acest infractor spagar si mahar mincinos, la n-shpelea mandat. Juma de profesori sunt spagari si mafioti, cadetii sunt slabi si vai de mama lor, ca dau spagi ca sa-i trimita pe mare, dupa doua saptamani sunt trimisi acasa. Umc a ajuns o bataie de joc a lu Mr. Panait, e sereleul lui si autoritatile statului nu vad si nu aud de mafia de acolo.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde