Universitățile au dat startul pregătirilor pentru admitere

329
Universitățile au dat startul pregătirilor pentru admitere - pregatireadmitere-1645356306.jpg

Articole de la același autor

Începând cu 19 februarie, Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul lecțiilor online de pregătire la matematică pentru examenele de bacalaureat și de admitere, organizate gratuit.

De asemenea, în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, în perioada 19 februarie - 4 iunie 2022, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca organizează cursuri de pregătire și examen de simulare a admiterii pentru toate programele de studiu, nivel licență.

Viitorii candidați la examenul de admitere 2022 vor avea posibilitatea să aprofundeze materia, să își testeze cunoștințele și să se familiarizeze cu atmosfera și condițiile de la un concurs de admitere. Cursurile de pregătire vor avea loc online, în fiecare sâmbătă din luna aprilie, iar cei interesați se vor putea înscrie online pe site-ul universității, până la data de 18 martie 2022.

Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, pentru în ciclul universitar de licență, sesiunea iulie 2022, va avea loc astfel:

• 23 iulie 2022: examen scris de admitere la programele de studiu: Farmacie, Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică.

• 24 iulie 2022: examen scris de admitere la programele de studiu: Medicină și Medicină Dentară.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6117 secunde