Astăzi

Concurs Viitorii liceeni susțin proba de aptitudini la limba engleză

912

Articole de la același autor

Cinci licee din Constanța și unul din Mangalia organizează astăzi, începând cu ora 9, proba la limba engleză, una dintre probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasa a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne.
La Colegiul Comercial "Carol I" Constanța vor exista două clase bilingve la specializarea turism și alimentație, atât limba engleză, cât și franceză, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" vor exista două clase în sistem bilingv (engleză) la specializările filolo-gie și științe sociale, la Liceul Teoretic "Ovidius" două clase (limba engleză) la specializările matematică-informatică și științe ale naturii, iar la Liceul Teoretic "Callatis" tot două clase de engleză, la specializările mate-matică-informatică și științe sociale. Liceul Teoretic "George Călinescu" are cuprinse trei clase în sistem bilingv la limba engleză, respectiv la specia-lizările matematică-informatică, filologie și științe sociale, dar și la limba franceză, specializarea filologie. Spre deosebire de celelalte instituții liceale, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", pe lângă cele trei clase bilingve-engleză și una de franceză, va avea, la specializarea matematică-informatică, și o clasă de limbă germană.
Mâine urmează proba la limba franceză, programată în trei licee de la ora 9, dar și proba la limba germană, de la ora 12, la Colegiul "Mircea".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : La mulți ani, Andrei Stroescu!
Pagina a fost generata in 2.2735 secunde