Vouchere pentru 300.000 de elevi. Vor putea fi folosite pentru rechizite şi îmbrăcăminte

346
Vouchere pentru 300.000 de elevi. Vor putea fi folosite pentru rechizite şi îmbrăcăminte - elev-1672240105.jpg

Articole de la același autor

Vouchere pentru 300.000 de elevi. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a primit aprobarea oficială din partea Până acum, este evidentă dezvoltarea inegală a serviciilor și din punct de vedere al categoriilor de beneficiari, acest lucru motivând abordarea urmărită în cadrul programului. Arhitectura intervențiilor a fost realizată astfel încât să fie asigurată implementarea acțiunilor în mod coerent și eficient și să răspundă nevoilor grupurilor vulnerabile țintite, fără a dispersa efortul financiar, potrivit RomâniaTv

La nivel de program, prioritățile sprijină grupuri vulnerabile distincte, dar cuprind măsuri care sunt interconectate, astfel încât să se asigure o alocare financiară eficientă a intervențiilor. De asemenea, ne asigurăm că răspundem în mod sinergic recomandărilor de țară pe care România le‑a primit din partea organismelor internaționale”, a transmis ministrul Marcel Boloș Europene pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială, aferent perioadei de programare 2021–2027.


Vouchere pentru 300.000 de elevi. Scopul programului este de a sprijini incluziunea socială a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, mai ales ale celor cu risc ridicat, prin reducerea decalajului rural-urban în ceea ce privește sărăcia și excluziunea socială și creșterea accesului la servicii de calitate pentru populația vulnerabilă.


„Pentru a rupe ciclul intergenerațional al sărăciei trebuie să realizăm intervenții integrate, ce presupun dezvoltarea serviciilor sociale pentru asigurarea intervențiilor la nivel local și prin utilizarea eficientă și eficace a resurselor financiare și umane la nivelul UAT-urilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4561 secunde