Elevii militari au împărțit cadouri copiilor din satul Vârtop

45539
Elevii militari au împărțit cadouri copiilor din satul Vârtop - xdonatiiscoalamilitara-1672050493.jpg
Elevii militari Sebastian Văcărencu, Alexandru Săcui și George Vlăduceanu de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale au aflat că Moș Crăciun avea pe listă câteva zeci de copii din satul Vârtop, în apropiere de Mangalia. Pentru ca renii înhămați la sania magică să nu mai străbată drumul până acolo, elevii militari s-au oferit să fie ei mesagerii Moșului și să meargă să împartă darurile pe care micuții le-au meritat din plin.

Nu erau siguri elevii unde îi vor găsi pe toți copilașii; normal, ei n-au superputerile lui Moș Crăciun, dar s-au gândit să meargă să-i caute la biserică și i-au găsit. Toți copiii de pe lista lui Moș Crăciun erau în Casa Domnului și repetau colinde cu preotul din sat, care, în secret, este și el spiriduș mesager al Moșului.

Cu ajutorul preotului Mihăiță de la parohia din Vârtop, elevii au reușit să împartă fiecărui copil cadoul potrivit, astfel încât bucuria prichindeilor a umplut de lumină biserica, iar chicotele râsului lor cristalin au răsunat precum clopotele de sărbătoare.

La fapta bună care le-a înseninat Crăciunul copiilor din Vârtop, care nu îndrăzneau să-i scrie Moșului, crezându-l prea sărac, au contribuit și colindătorii din corul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

E ușor să faci fapte bune, iar dăruind, faci loc pentru a primi. Colegii noștri și-au înnobilat sufletul cu emoțiile frumoase ale copiilor, care i-au răsplătit și cu un recital de colinde absolut înduioșător. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3652 secunde