Decrete prezidențiale de avansare în grad pentru comanda Forțelor Navale Române

224
Decrete prezidențiale de avansare în grad pentru comanda Forțelor Navale Române - 39793m-1670409405.jpg
Forțele Navale Române au organizat luni, 5 decembrie, în garnizoanele București, Constanța și Brăila, o serie de ceremonii militare în care s-a dat citire decretelor prezidențiale de acordare a noi grade pentru patru dintre amiralii din Marina Militară Română.

La sediul Statului Major al Forțelor Navale, în prezența locțiitorului șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiță Vlad, a fost citit decretul semnat de Președintele României pentru avansare la gradul de viceamiral (cu trei stele) a șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait.

De asemenea, la Constanța și la Brăila, s-a dat citire decretelor prezidențiale de avansare la gradul de contraamiral de flotilă (cu o stea), pentru comandantul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, contraamiral de flotilă Alecu Toma, comandantul Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu”, contraamiral de flotilă Marinică Mustățea, și comandantul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Marcel Neculae.

La ceremoniile militare, au participat personalul din comandamente și din unitățile subordonate, precum și studenții militari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7397 secunde