Vrei să-ți vezi școala pe toate canalele de social media ale Comisiei Europene?

501
Vrei să-ți vezi școala pe toate canalele de social media ale Comisiei Europene? - meconcurs-1635531217.jpg
Ministerul Educației a lansat invitația tuturor unităților de învățământ de a participa la competiția „Film4Energy Challenge”, lansată de Comisia Europeană, care constă în crearea de scurte videoclipuri despre importanța eficienței energetice și beneficiile economisirii energiei pentru școala, comuna sau orașul lor.

Concursul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2021 - 15 februarie 2022 și se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Crezi că tânăra generație de astăzi poate face diferența pentru un mâine mai eficient din punct de vedere energetic? Școala dumneavoastră promovează eficiența energetică și astfel contribuie la protejarea planetei?

Tinerii studenți știu deja multe despre eficiența energetică și despre utilizarea surselor regenerabile de energie. Aceștia au puterea de a-i inspira pe alții să reducă consumul de energie și pot promova cu succes beneficiile ecologice și economice ale economisirii energiei în întreaga UE.

Elevii din toate țările Uniunii Europene sunt invitați să creeze un videoclip despre cum pot economisi energie în viața de zi cu zi, învățându-și rudele, prietenii, vecinii și întreaga lume despre beneficiile eficienței energetice și încurajând utilizarea energiei. alternative eficiente pentru încălzire, răcire, transport și alte activități zilnice.

Videoclipurile vor avea un impact pozitiv, educațional asupra elevilor, precum și asupra profesorilor acestora, familiilor și comunităților locale.

Școlile câștigătoare își vor vedea videoclipurile difuzate în toată Europa pe canalele oficiale de social media ale Comisiei Europene, iar cea mai bună înregistrare va fi premiată cu o „zi a energiei” organizată la școala lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4637 secunde