Vreți să aflați cum arată viața în nuanțe de negru, alb și gri?

211

Articole de la același autor

Marți, 17 aprilie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, constănțenii sunt așteptați la spectacolul "Și negru și alb și gri", de Mimi Brănescu. Scenografia acestei piese este semnată de Nina Brumușilă, iar din distribuție fac parte Dana Dogaru, Carmen Tănase, Mirela Oprișor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu și Tudor Aaron Istodor.

Piesa aduce în prim plan un drum inițiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. Așadar, de la o dramă familială se ajunge, cu umor, la comedia vieții cotidiene. În acest peisaj, Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-și rând pe rând fratele și sora după moartea soțului ei.

Intoleranța la nedreptate devine pe parcurs leit motivul pentru comentariile sale despre rude și evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care tânăra abia acum simte nevoia de a le dezvălui.

Apoi, după moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoțită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni inițiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relația cu soțul său.

Ce urmează mai departe, rămâne să vedeți dumneavoastră…

Prețul unui bilet este de 80 sau 100 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5038 secunde