Zi de sărbătoare la Școala nr. 37 din Constanța

1010
1
Pentru al doilea an la rând, Școala nr.37 s-a aflat, vineri, în zi de mare sărbătoare. Cadre didactice, elevi, dar și părinți au sărbătorit, așa cum se cuvine Ziua Școlii, marcându-se astfel și împlinirea a 38 de ani de exis-tență a unității de învățământ. 


O școală care a reușit să-și clădească un renume în Con-stanța prin prisma rezultatelor foarte bune ale elevilor și calita-tea profesională a învățătorilor și profesorilor. 


Prof. Doinița Panici, directorul școlii, a fost cea care a deschis ceremonia dedicată acestei sărbători. "Școala Gimnazială nr.37 este astăzi o instituție importantă în comunitatea noastră, iar locul acesta bine- meritat l-a câștigat prin munca, perseverența și dăruirea cu care elevii și profesorii săi laolaltă au construit zi de zi trecutul, prezentul și viitorul. Cred că timpul unei școli nu se măsoară în zile, luni sau ani. Se măsoară în oameni, și mai ales în genera- țiile de copii care descoperă în băncile sale că învățătura este un drum și întotdeauna un orizont. Se măsoară în bucuriile mari și mici ale fiecărei reușite, în vise și speranțe, în marile împliniri spre care aspirăm", a rostit spre sutele de copii, părinți și colegi directorul Doinița Panici.


După această introducere, conducerea școlii a oferit diplome și medalii celor mai merituoși elevi, care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare. Cel mai așteptat moment al manifestării a fost însă prilejuit de "Târgul de dulciuri și prăjituri", organizat de copii și părinți. Cei mici au expus la vânzare cele mai bune prăjiturele, iar banii obținuți vor fi folosiți pentru amenajarea unui părculeț în fața școlii, o dorință mai veche, dar costisitoare, a unității de învățământ.


Comentează știrea

bodu
30 mai 2015
anaf

marti venim sa verificam daca ati emis bonuri fiscale altfel va inchidem scoala :))) glumim FELICITARI Sc 37 - LA MULTI ANI !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde