Ziua Rusiei, la Liceul "Ioan Cotovu" din Hârșova

247
1
Ziua Rusiei, la Liceul

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" a sărbătorit Ziua națională a Rusiei, printr-un eveniment realizat de elevii etnici ruși lipoveni care învață în această unitate, coordonați fiind de prof. Elena Manea.

Pe lângă expoziția de obiecte tradiționale, expuneri sau lecturi din clasicii ruși, elevii au interpretat cântece precum "Kalinka", "Ka-tyusha".

Prof. Manuela Piștea, director, a accentuat deschiderea pe care liceul o are către dialog intercultural și multiculturalitate, către colaborări internaționale, instituția demarând procedurile de parteneriat cu trei licee din Federația Rusă, zona Krasnodar cu sprijinul Consulatului general al Federației Ruse la Constanța. Parteneriatul vizează derularea de proiecte educative, culturale de către echipe mixte de elevi și profesori. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4009 secunde