2017, anul schimbărilor. Ce-i mai atrage pe bărbați la o femeie

140
2017, anul schimbărilor.  Ce-i mai atrage  pe bărbați la o femeie - 2017anulschimbarilor-1498050965.jpg
În anii trecuți, frumusețea orbitoare era principalul pol de atracție, atunci când vorbim despre gusturile bărbaților în materie de femei. Mai nou, s-au schimbat lucrurile. Acum, bărbații cred că femeile care citesc sunt înțelepte și inteligente. Totodată, majoritatea bărbaților sunt de părere că, atunci când femeile cunosc foarte multe lucruri, din orice domeniu, pot schimba perspectivele celor din jur.

Iată și motivele pentru care bărbații ar vrea să aibă o relație cu femei care citesc mult.

Își petrec timpul liber citind

Persoanele care iubesc cărțile vorbesc numai atunci când este necesar, deoarece preferă să citească. Așadar, dacă partenerul vrea să lucreze, el știe că nu-l vei deranja, deoarece îți vei lua o carte din care vei citi cu multă plăcere.

Ele extind orizonturile celor din jur 
Deoarece au multe cunoștințe, femeile care citesc au capacitatea de a extinde orizonturile intelectuale ale partenerului și ale celor din jurul lor. În plus, acest lucru o va face o persoană și mai bună decât este.

Conversațiile sunt mult mai interesante

Oamenii inteligenți și înțelepți nu intră în discuții nesemnificative. Așadar, nu le plac nici bârfele. În schimb, femeile care citesc vor stimula intelectual fiecare conversație.

Viața partenerilor va fi mai organizată

Femeile care citesc mult au o viața organizată. Chiar dacă partenerul este dezorganizat, ele îl vor ajuta să se schimbe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Iunie 2017
Stire din Diverse : Bronz…  dar fără soare!
Pagina a fost generata in 3.0876 secunde