A fost inventat monitorul care îți spune de ce plânge bebelușul tău

518
Un nou dispozitiv promite să ajute părinții răspunzându-le la dificila întrebare, de ce plânge bebelușul lor. Practic, monitorul dezvăluie cum sunete diferite ascund stări și motive diferite ale disconfortului bebelușului.
Monitorul Whycry analizează energia, frecvența, nivelul, respirația și ciclul plânsului unui copil timp de 20 de secunde pentru ca apoi să poată identifica stările bebelușului.
Dispozitivul transformă plânsetele în sunete digitale, care sunt analizate în funcție de 100 de bocete ale altor bebeluși, salvate în memoria aparatului.
Producătorii susțin că monitorul poate spune dacă bebelușul este enervat, stresat, plictisit, somnoros sau înfometat.
De exemplu, un plânset intens și îndelungat înseamnă că pruncului îi este foame, în timp ce un plânset scurt, care scade în intensitate și apoi revine, înseamnă că prichindelul este stresat.
După ce scâncetele au fost analizate, pe monitor apare una dintre cele cinci expresii faciale, pentru a-i explica părintelui de ce plânge copilul. Pentru a funcționa corespunzător, aparatul trebuie poziționat la o distanță cuprinsă între 30 și 180 de centimetri.
Producătorii atrag atenția că alte sunete din jurul copilului pot face ca interpretarea de pe monitor să fie greșită.
Monitorul este disponibil în Marea Britanie la prețul de 60 lire sterline.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7864 secunde