Concurs Adio, fragmentare, dar mai rămân un pic cu tine!

170
Diskeeper Corporation a anunțat una dintre cele mai mari descoperiri tehnologice privind performanța sistemului Windows. Compania a dezvoltat o nouă tehnologie care previne până la 85% din orice fragmentare, îmbunătățind în mod evident performanța sistemului. Acest lucru presupune nu numai eliminarea oricărei încetiniri a performanței cauzate de scrierea fișierelor fragmentate, dar și faptul că nu mai sunt necesare alte resurse sau energie pentru înlăturarea fragmentării.
Toate sistemele suferă din cauza efectelor fragmentării. Chiar și cu noile tehnologii de stocare, discul încă rămâne cel mai vulnerabil element din sistem. Fragmentarea discului cauzează căderi ale sistemului, încetiniri, blocări și chiar eșecuri ale sistemului.
Defragmentarea a evoluat dintr-o operațiune manuală care necesită mult timp la un task programat. Acest lucru a durat ani de zile până a evoluat din nou la automatic și apoi defragmentare invizibilă în timp real, lucru realizat prin Diskeeper 2009. Această nouă tehnologie este programată pentru lansare la finalul acestui an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 17 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 3.1192 secunde