Aihan Omer a oferit premii la Festivalul de handbal pe plajă de la Mamaia

103
Aihan Omer a oferit premii la Festivalul de handbal pe plajă de la Mamaia - handbal-1435829821.jpg

Articole de la același autor

Aflat în vacanță, selecționerul naționalei masculine de handbal a României, Aihan Omer, a asistat la mai multe partide de la Festivalul de handbal pe plajă desfășurat la Mamaia, "Turcul" oferindu-le totodată premii campionilor naționali de mini-handbal de la Happy Kids Medgidia.

"Handbalul pe plajă e un sport spectaculos și, fiind constănțean, îmi place să îl urmăresc. Un jucător valoros de handbal poate face față atât în sală, cât și pe nisip", a declarat Aihan Omer.

Festivalul de handbal pe plajă a fost organizat de Federația Română de Handbal, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța și Asociația Județeană de Handbal Constanța.

Pentru a dezvolta handbalul pe plajă din România, federația europeana a trimis pe litoral un antrenor specialist. Turcul Burak Tezcan a făcut cursuri teoretice și practice (inițiere, pregătire fizică și tactică, noțiuni de regulament) cu antrenorii români și a supervizat apoi festivalul.

"Handbalul pe plajă în România are un mare potențial. Față de anul trecut, observ progrese considerabile în rândul jucătorilor, ca tehnică și tactică. Dacă se vor organiza mai multe competiții în anii următori și va exista infrastructură, România poate deveni o forță în beach-handball", a declarat oficialul EHF. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7769 secunde