RATC lansează două linii estivale în Mamaia. Pe unde vor circula autobuzele vara aceasta

544
1
RATC lansează două linii estivale în Mamaia. Pe unde vor circula autobuzele vara aceasta - fotofondratc-1435166044.jpg

Articole de la același autor

Vara aceasta, constănțenii și turiștii pot ajunge foarte rapid în stațiunea Mamaia cu transportul în comun. Începând de astăzi, RATC lan-sează două linii estivale, care vor circula de dimineață până noaptea, la intervale de zece minute, și care vor face legătura cu toate liniile orașului.

Astfel, linia Delfinul va circula de la Pescărie până la Hotel Caraiman și retur, iar linia Sirena de la Cireșica până la Hotel Caraiman și retur. Autobuzele vor pleca de la fiecare cap de linie, la intervale de 20 de minute, iar în stațiunea Mamaia, unde se vor suprapune traseele, intervalul va fi de zece minute.

Prețul unei călătorii este de 1,5 lei, iar biletele se pot procura de la șoferul autobuzului. Prima cursă va pleca la ora 5,50, respectiv 6,00, iar ultima cursă va fi la ora 22,00, respectiv la ora 22,10.

"Am coordonat autobuzele, astfel încât călătorii să nu stea mai mult de 10 minute în stație. Cele două linii estivale fac legătura cu alte linii principale RATC, astfel încât accesul este rapid, chiar dacă se schimbă două autobuze. În plus, călătorii beneficiază de internet gratuit", a explicat directorul general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.

Potrivit acestuia, abonamentele pe toate liniile sunt valabile și pe cele două trasee estivale, la fel ca și gratuitățile, date conform legii, pentru pensionari și veterani. De asemenea, elevii își pot achiziționa abonamente la jumătate de preț și pe perioada vacanței, inclusiv pe aceste două linii. Costul unui abonament pe una dintre liniile Sirena sau Delfinul este de 55 de lei, iar pentru am-bele linii este de 80 de lei.

Ies pe traseu și autobuzele etajate

Tot începând de astăzi, con-stănțenii și turiștii se vor putea plimba din nou cu autobuzele etajate. RATC repune în circulație faimoasele autobuze roșii de vacanță. Acestea vor circula pe traseul Mamaia Estival, cu plecare de la Gara Constanța, pe bulevardul Ferdinand, strada

Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, până în stațiunea Mamaia și retur. Programul zilnic este între orele 10,00 și 20,00, cu plecări de la Gara CFR din 45 în 45 de minute. Când se va mări numărul călătorilor frecvența autobuzelor va fi redusă la 30 de minute.

O călătorie costă patru lei, iar biletele pot fi achiziționate din autobuz, de la conducătorul auto.

Comentează știrea

Cosmin
11 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Iunie 2015
Stire din Social : RATC suspendă linia 40C
Marţi, 23 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Connect-R concertează  în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5077 secunde