Copiii vor ecologiza Dunărea

118
Copiii vor ecologiza Dunărea - ziuadunarii-1435165840.jpg

Articole de la același autor

Peste 300 de copii din șapte localități de pe malul Dunării vor participa pe 29 iunie la cea mai mare acțiune de ecologizare de-a lungul fluviului, pentru a sărbători a 11-a ediție a Zilei Dunării. Aceștia vor strânge deșeurile ca prim semnal de alarmă și atenționare la începutul sezonului turistic, pentru pro-tejarea celui mai tânăr pământ al Europei.

Ziua Dunării 2015 are mesajul "Fiți activi pentru o Dunăre curată!" - pentru a responsabiliza locuitorii și turiștii din Deltă asupra importanței curățeniei Dunării și a colectării selective a deșeurilor.

Acțiunile de ecologizare organizate cu ocazia Zilei Dunării se vor desfășura pe data de 29 iunie, de la ora 8.30, concomitent în fiecare din localitățile Sulina, Maliuc, Mahmudia, Partizani, Murighiol, Crișan și Sfântu Gheorghe. Pe această cale, sunt chemați toți locuitorii și toți iubitorii Deltei, să participe la cea mai mare încercare de salubrizare a malurilor Dunării, făcută vreodată în România.

Acest eveniment este organizat de Asociația Salvați Dunărea și Delta, cu sprijinul Coca-Cola HBC România, sub patronajul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Alături de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și de Asociația Salvați Dunărea și Delta, susține activitățile de conservare a Dunării, precum și pe cele de sensibilizare a publicului, cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6136 secunde