În județul Constanța

Dunărea se menține, deocamdată, sub cotele de atenție

242
Dunărea se menține, deocamdată, sub cotele de atenție - dunareainundatii5-1331236955.jpg
Nivelurile fluviului Dunărea se situează, deocamdată, la toate stațiile hidrometrice de pe tronsonul aferent județului Constanța, sub cotele de atenție și curgerea apei în albia fluviului este liberă de gheață pe același tronson.
În conformitate cu prevederile "Regulamentului privind gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcțiile hidrotehnice și poluări accidentale", precum și a dispozițiilor Administrației Naționale "Apele Române", începând de miercuri, 7 martie, fluxul informațional privind evoluția nivelurilor și a formațiunilor de gheață se derulează în regim normal.
"Prin urmare, situația nivelurilor de pe Dunăre nu se mai transmite din două în două ore, așa cum a fost stabilit anterior prin minuta ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a județului Constanța, care a avut loc în data de 28 februarie 2012. În situația în care se vor înregistra fenomene hidrologice deosebite, se vor relua transmisiile în fluxul informațional, în conformitate cu prevederile Regulamentului mai sus menționat", precizează Cătălin Anton, responsabil comunicare ABADL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Social : Începe bătaia pentru plajele Mării Negre
Pagina a fost generata in 0.6828 secunde